KRS247.no

Henter værvarsel...

Ergerlig bortetap

Til tross for scoring av Nicolai Aas og Øyvind Gausdal, var det Hødd som tok tre poeng i kampen Vindbjart måtte vinne for å klatre forbi Fana på tabellen igjen.

Øyvind Gausdal satte inn Vindbjarts første mål allerede etter kvarteret spilt. Robin Hjelmeseth sørget for at det stod 1-1 til pause med en scoring like før lagene gikk i garderoben.

I 2. omgang var det igjen venndølene som scoret først. Denne gangen ved Nicolai Aas som satte inn 2-1 tjue minutter før slutt, før Robin Shroot utlignet bare to minutter etter. Vindbjart hadde da ett viktig poeng i lomma og kunne dermed vært forbi Fana på bedre målforskjell.

Slik gikk et ikke. På overtid dukket Håkon Botn Brautaset opp og satte inn 3-2 til stor jubel blant flesteparten av de 1225 tilskuerne på Nye Høddvoll.

Det betyr at Vindbjart fortsatt ligger på 12. plass, ett fattig poeng bak Fana når tre serierunder gjenstår i PostNord-ligaen avdeling 2.

Der OBOS-ligaen og Eliteserien tar høstferie på grunn av landskamper, er det rett på igjen kommende helg. Dette er Vindbjart og Fanas neste kamper. Tror du Steinar Skeies menn fortsatt spiller i 2. divisjon i 2018?