KRS247.no

Henter værvarsel...

Endelig seier for Donn

Etter tre tap på rad, klarte endelig Donn å ta tre poeng i Oddsenligaens 3. avdeling i hjemmekampen mot Eidsvold TF.

Alle målene kom før pause og allerede etter fem minutter tok hjemmelaget ledelsen ved Snorre Fløysvik på et godt slått hjørnespark.
Dagens mann for Donn var uten tvil Marius Tronstad som fikk satt inn sitt første for kvelden bare tre minutter senere.
Men laget fra Eidsvoll hadde en spiller som visste hvor målet stod og Ole Andreas Nesset reduserte til 2-1 etter et kvarters spill. Det førte til noe spenning i kampen, som forsvant for en stund da Tronstad økte til 3-1.

Men Nesset fikk redusert til 3-2 like før pause. Flere mål ble det ikke og med dagens seier kunne Donn klatre til 10. plass på tabellen med 16 poeng etter 15 spilte kamper.