KRS247.no

Henter værvarsel...

Sondre Justad, Cir.Cuz og Astrid S til Østsia

Studenthuset har nå sluppet sitt program for høsten 2015. Målet denne gangen er å nå ut bredere enn man har gjort de tidligere årene. Tapet av Pir6 har også gjort dette nødvendig, mener bookingansvarlig og arrangementsansvarlig.

– Jeg er veldig stolt over å kunne presentere et såpass bredt program. Vi har et bredt musikkspekter denne høsten, sier Jamie Gulliksen, arrangement- og PR-ansvarling for Østsia.

Bookingansvarlig for Østsia, Ludvig Brugaard, mener noen av artistene favner bredt i studentmiljøet.

– Først og fremst har vi jo fått Astrid S til byen. Det er en utrolig morsom booking, og det virker som om mange har fått med seg den bookingen. «Alle» i studentmiljøet vet jo hvem hun er. I tillegg kommer Enslaved, så det er flere poler representerte her, sier Brugaard til KRS247.

– Hvor viktig er det at det er et bredt spekter, Jamie?

– Det er veldig viktig. Det er 7 500 studenter på UiA i Kristiansand, og da er det mange forskjellige meninger om hva som er viktig å få med seg. Tidligere har vi hatt mye indiepop gående, og vi prøver nå å treffe bredere.

– Har Østsia et ansvar for bredere program når Pir6 ikke finnes?

– Ja kanskje det? Jeg tenker mye som Jamie sier, at studentene har savnet et litt bredere tilbud av konserter.

Hør hele intervjuet her.

[soundcloud url=»https://api.soundcloud.com/tracks/221684706″ params=»color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false» width=»100%» height=»166″ iframe=»true» /]